Slow travel? Dacht het niet!


Het wordt geen wereldreis, maar een weekje Spanje is toch ook niet te versmaden. Málaga wordt het deze keer. Het is maar twee uurtjes vliegen. Wel zo prettig. We hebben een hotel aan de rand van het centrum, dichtbij haven en strand en vlakbij het metrostation. Handig om van en naar het vliegveld te reizen. Voor het eerst reizen we niet met KLM of Martinair, maar met Vueling Airlines, een prijsvechter. Ik ben reuze benieuwd!

Vorig jaar was het Las Palmas, ook middenin het centrum en vlakbij het strand. Van daaruit hebben we de omgeving bekeken, met het openbaar vervoer en de benenwagen. Veel foto’s gemaakt, maar waar ze zijn gebleven? Ik heb geen idee. Ik heb toen wèl een stukje geschreven over twee mensen die ik uit het raam van ons hotel zag.  Overleven in een stadse jungle.

Het jaar dáárvoor zijn we naar Madrid geweest. Erg leuke stad om een weekje in te verblijven. Geweldige tijd gehad. Veel mooie dingen gezien en musea om van te likkebaarden. Maar foto’s heb ik niet of nauwelijks. Veel plaatjes geschoten vanaf ons balkonnetje, maar die zijn allemaal hetzelfde. Ik heb een drietal foto’s van een levend standbeeld èn een foto van het Puerta Del Sol, waar ons hotel om de hoek stond. En die foto is niet eens van mijzelf.

IMGP0734 madrid puerta del solIMGP0720

Advertenties
Categorieën: Spanje | Tags: , , , , , , | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Slow travel? Dacht het niet!

  1. Martina

    Fijne vacantie.Je blijft toch niet hangen in Málaga?Voor de Sandwich op zondag hoef je niet meer thuis te blijven.Wat een aderlating.ik heb genoten. ben met de trein naar Cordoba en Sevilla gegaan. Tanti saluti van Sandwichliefhebber eerste uur.

  2. Het was héérlijk. En ik ben inderdaad in Málaga gebleven. We waren het carnaval ontvlucht in Nederland en kwamen er daar middenin. Lekker muziek. Leuke optredens. En verder lekker weer, veel gewandeld, heerlijk gegeten en veel uitgerust en vooral gelezen! Drie boeken uit in één week. Geen pc, geen tv en geen krant en dan houd je een tijd over!

Een reactie vind ik leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: